HEINE Optotechnik

Heine logoHEINE

Endomed werkt intensief samen met het Duitse bedrijf Heine Optotechnik om de ziekenhuizen en zelfstandige klinieken in Nederland goed te bedienen. Veel ziekenhuizen in Nederland werken met de producten van HEINE. Onze productspecialisten zijn getraind om te zorgen dat we onze klanten goed kunnen adviseren en verder helpen met diverse producten.

HEINE assortiment

Het assortiment bestaat uit laryngoscoopbladen, layrngoscoophandvatten, otoscopen, dermatoscopen, ophtalmoscopen & retinoscopen, loepen en hoofdlampen. We onderscheiden de volgende productgroepen op onze website:

Heine laryngoscoopblad laryngoscoophandvat

Geschiedenis van HEINE

Helmut A. Heine, de oprichter van het bedrijf HEINE, had een duidelijke visie toen hij in 1946 HEINE Optotechnik oprichtte: het bouwen van de meest hoogwaardige diagnostische instrumenten ter wereld. Hij was ervan overtuigd dat de enige manier om de meest betrouwbare diagnose in een zo vroeg mogelijk stadium te stellen, het gebruik van de allerbeste kwaliteitsdiagnose-instrumenten was.

Tot op de dag van vandaag kunnen de klanten vertrouwen op deze toewijding aan kwaliteit en precieze diagnostische prestaties in alle HEINE-producten. Onze klanten kunnen ook vertrouwen op de unieke functionaliteit en de lange levensduur van hun HEINE-instrumenten.

HEINE kwaliteit gemaakt in Duitsland

Als wereldleider in de productie van primaire diagnose-instrumenten met meer dan 500 medewerkers is HEINE Optotechnik al meer dan 70 jaar een 100 % familiebedrijf. HEINE blijft instrumenten ontwikkelen en produceren in hun vestiging in Duitsland, waar zij tientallen jaren ervaring en vakmanschap combineren met de modernste productietechnologieën. Sommige producten gaan meer dan 30 jaar mee, zonder problemen. Doordat ze zoveel mogelijk zelf produceren kunnen ze de premium kwaliteit goed bewaken en continueren én is het eenvoudiger innoveren omdat ze niet afhankelijk zijn van derden. 

Neem contact op met onze productspecialist voor meer informatie over de producten van HEINE Optotechnik of kijk op de website van HEINE.

Heine otoscoop