Endomed | infuuspalen

Endomed logo

Endomed

Endomed is een deskundige partner voor ziekenhuizen en zelfstandige klinieken in de Benelux. Op het gebied van medische hulpmiddelen en apparatuur is er veel kennis en ervaring. Endomed is in 1984 opgericht in Didam als groothandel in endoscopie producten en chirurgisch instrumentarium.

Specialist in medische hulpmiddelen

Om aan de behoeften van de ziekenhuizen tegemoet te komen werd in de jaren erna het assortiment steeds verder uitgebreid. Hierdoor is Endomed een unieke speler als specialist in de medische hulpmiddelen met bekende merken als VBM, Sapi Med, Medicon, Stille en Shaerer Medical. Samen met deze partners bieden zij oplossingen voor chirurgie, anesthesie, IC, SEH, poliklinieken en verpleegafdelingen.

Endomed infuuspalen

Endomed is een specialist op het gebied van stabiele mobiele infuuspalen en infuusstandaarden. Deze duurzame infuusoplossingen zijn in veel ziekenhuizen in Nederland en België te vinden.

Van een basis infuuspaal tot een klantspecifieke infuuspaal met dockingstation. Endomed biedt de mogelijkheid om klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen op het gebied van infuuspalen, infuusstandaarden of andere medische hulpmiddelen.

Het assortiment infuuspalen onderscheidt 3 productgroepen:

Endomed infuuspalen

Endomed kwaliteit

Voor veel zorginstellingen heeft Endomed al een stabiele mobiele infuuspaal of bedinfuuspaal op maat ontwikkeld om aan de specifieke hoge kwalitatieve wensen van de klant te voldoen.
Mobiliteit, veiligheid en kwaliteit staat voorop bij Endomed. Als de patiënt zich veilig voelt met een infuuspaal, zal men sneller het initiatief nemen om een stukje te gaan wandelen wat het herstel zal bevorderen.

Neem voor meer informatie hierover contact op met onze productspecialist.