Dellner

Dellner logo

Dellner

Het verhaal van Dellner Woodville begint in 1933 wanneer Silentbloc zich vestigt in Londen. In 1941 richt Jan Dellner ‘Dellner Brakes’ op in Zweden. Later, in 1948 ontstaat Woodville Rubber Company, zij produceren rubberen zolen. Daarna wordt Silentbloc overgenomen. Jaren later, in 2009 verwerft Dellner Woodville Polymer waardoor Dellner Woodville Ltd is ontstaan. Oorspronkelijk had het bedrijf maar een aantal mensen in dienst die de rubberen zolen voor schoenen maakte. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van technische polymeeroplossingen. Het bedrijf groeit hard en in 2021 positioneren zij zich als Dellner group. (Dellner Polymer and Glass Solutions, incorporating Dellner Polymer en Dellner Romag Ltd).

Rhys Davies Exsanguinator

Door jarenlange ervaring met bloedleegte producten is Endomed BV een vertrouwde naam op de OK en Anesthesie. Ook bloedleegte apparatuur en bloedleegte manchetten behoren tot het uitgebreide assortiment van Endomed op het gebied van bloedleegte. De Rhys Davies Exsanguinator is een begrip in de markt en wordt nog altijd naar volle tevredenheid ingezet.

Endomed als importeur van Dellner

Endomed vertegenwoordigt de Rhys Davies Exsanguinator van Dellner voor zowel de Nederlandse als Duitse markt.
Voor aanvullende informatie omtrent onze fabrikant, verwijzen wij u graag door naar de website van Dellner Woodville.

Meer informatie over de exsanguinator?

Neem contact op met onze productspecialist. Je kunt eenvoudig een offerte opvragen of nadere informatie over de exsanguinator of voor een proefplaatsing.