Becker | medisch meubilair

BeckerBE_Logo_Line.png

Becker is een Duits merk en familiebedrijf dat bestaat sinds 1946. En heeft zijn naam te danken aan Walter H. Becker. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en is de vierde generatie al betrokken in het familiebedrijf. Becker bevindt zich nog steeds op huidige locatie als waar ze ooit begonnen zijn in Triftern, Bavaria.

Becker medisch meubilair

Ze zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in meubilair voor de medische branche. En ze hebben al meer dan 60 jaar ervaring in metaalbewerking en het maken van stalen meubelen. Al meer dan vier decennia lang produceren zij stalen meubelen voor klinische en ziekenhuistoepassingen en weten zij hoe ze functionaliteit moeten combineren met klinische activiteiten en kwaliteit van werk en leven. Becker reikt tot over bijna heel de wereld, van Europa tot Afrika en tot Azië. Het kwalitatief hoogstaande medische meubilair van Becker wordt dagelijks gebruikt in de ziekenhuizen en zelfstandige klinieken, waardoor hygiëne een belangrijke rol speelt.

Becker instrumententafels

De producten van Becker voldoen aan strenge hygiëne-eisen zodat ze bestand zijn tegen ziektekiemen en agressieve chemicaliën. De onderdelen van chroom, nikkel en staal zijn vrijwel zonder voegen geproduceerd dankzij aan meer dan zestig jaar ervaring in metaalbewerking. De scharnieren en de wielen van de wagens zijn sterk, stil en stabiel. Lades van trolleys zijn stof- en luchtdicht. En het medisch meubilair is voorzien van schok-, schuur – en slagvaste oppervlakken en handgroepen. Deze stevige constructie zorgt ervoor dat de verfijnde producten in goede staat blijven en duurzaam in gebruik zijn. Daarbij maakt het niet uit of ze aan de muur worden gemonteerd, op de vloer staan of mobiel zijn.

Becker bestaat uit een ruim assortiment en biedt diverse oplossingen voor de OK en CSA zoals:

Becker instrumententafels bestellen

Bij Endomed zijn we al jarenlang specialist op het gebied van Becker instrumententafels en ander medisch meubilair. Mede door deze ervaring kunnen wij goed met uw behoeften meedenken om ziekenhuizen zo van op maat gemaakt meubilair te voorzien ingericht naar wens voor de meest optmale werkomgeving. 

Voor meer informatie over Becker, het assortiment of diverse specifieke producten? Neem contact op met onze productspecialist.


Becker Trifftern

Voor aanvullende informatie omtrent onze fabrikant Becker medical supply, verwijzen wij u naar de website van Becker.