Sapi Med

Home > Merken

Sapi Med - Hemorroïden behandelenSapi Med uit Italië heeft een solide productenpakket ontwikkeld dat Endomed exclusief vertegenwoordigt in Nederland en België. Het pakket bestaat uit disposable hemorroïden ligatoren (voor de Barron ligatie), proctoscopen, anoscopen, rectoscopen, en retractors voor de colo-proctologie. Daarnaast ontwikkelt Sapi Med time markers om de doorlooptijd van de darm te bepalen. Tevens heeft Sapimed dillatoren voor stoma patiënten in het assortiment.

De ontwikkeling van de colo-proctologie producten van Sapi Med wordt uitgevoerd in samenwerking met specialisten over de hele wereld.

Endomed heeft met de Sapi Med producten inmiddels een belangrijk marktaandeel opgebouwd binnen het specialisme colo-proctologie.

We onderscheiden de volgende producten:Voor aanvullende informatie omtrent onze fabrikant, verwijzen wij u naar de website van Sapi Med www.sapimed.com 

 
 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×