Workshops op de OK Dagen 2016

Home > Aktueel

Workshops op de OK-Dagen 2016


Didam, 16 september 2016

Op de OK—Dagen, 11 en 12 oktober in het NH Koningshof in Veldhoven, verzorgt Endomed een uitgebreid programma van workshops en trainingen. Voorafgaand aan de OK-Dagen vind op 10 oktober voor het eerst een satellietsymposium plaats, gericht op de operatieve zorg voor kinderen.
 
Endomed organiseert twee workshops rondom spoedconiotomie en supraglottische luchtweg. Onze productspecialisten Ad de Waart en Joop van der Peijl zullen de deelnemers tijdens deze workshops nieuwe technieken trainen en nieuwe producten tonen. Zie voor de de producten onze brochures.

Workshop Spoed coniotomie:
Presentatie en Hands On training
 
Cricothyrotomie is een spoed procedure om tijdens een bovenste luchtweg obstructie, de luchtweg veilig te stellen. (Can't intubate, can't ventilate). De procedure zorgt voor tijdelijke oxyginatie. Definitieve luchtweg moet later in het een klinische setting verkregen worden (tracheostomie, endotracheale intubatie).
 
Workshop Supra Glottisch Airway device: 
Presentatie en Hands On Training
 
De LTS(D)  is een eenvoudig hulpmiddel om snel en eenvoudig de luchtweg veilig te stellen.  De procedure zorgt voor goede  oxygenatie.  Indien nog gewenst kan een definitieve luchtweg  later verkregen worden.
 
U wordt in de gelegenheid gesteld om het zelf te  proberen op een fantoom tijdens de hands on training. Op de fantoom kan u zelf trainen met een spoed coniotoom Quicktrach of Surgicric van VBM

Aanvang van de workshops is 12:10 uur, ze zijn afgelopen als de lunch begint. U kunt zich hier inschrijven voor het congres en de workshops.

OK-DagenKidz

Stichting AcaMedic organiseert op 10 oktober het Symposium OK-DagenKidz ‘De Pediatrische luchtweg’. Bestemd voor professionals in intensieve, anesthesiologische en spoedeisende zorg bij kinderen. Ook daar zal Ad de Waart een workshop verzorgen.

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×