Servotronic 3 van Medicon nu leverbaar

Home > Aktueel

Servotronic 3 van Medicon nu leverbaar


Didam, 7 augustus 2016

De succesvolle Servotronic 2 boor unit van Medicon, voor polikliniek of OK, heeft met versie 3 een flinke update gehad.
 
De Servotronic heeft een krachtige motor en een brede inzetbaarheid. Hij is compact en heeft een onderhoudsvrij systeem. Het systeem is ontwikkeld voor een groot aantal chirurgische toepassingen. De unit is geschikt voor KNO-, Mond-, kaak-, aangezicht, Plastische- en Neurochirurgie, dermatologie en implantologie.
 
De bediening is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Op de grote display kunt u alle informatie in een oogopslag zien. Via het touchscreen kunt u zeer gemakkelijk de gewenste instellingen kiezen. U kunt de draairichting, het toerental, de torsie en irrigatie snelheid separaat instellen. Zo kunt u de perfecte omstandigheden voor elke operatie creëren. Via het meegeleverde voetpedaal is dit ook in te stellen.
 
Pluspunten:
 
  • De meeste boorsystemen maken veel geluid. De Servotronic 3 is speciaal ontwikkeld om minder geluid te maken, omdat het personeel in het ziekenhuis al veel te veel wordt blootgesteld aan te harde geluiden. 
  • Er zijn nauwelijks vibraties voelbaar in de handstukken en ze zijn ook nog eens licht in gewicht. Dit maakt het opereren voor de chirurg een stuk eenvoudiger en minder vermoeiend.
  • Ook kunnen bijna alle soorten handstukken met een intra koppeling worden aangesloten.

Microspeed

 
Toerental : 1000 - 45.000 RPM
Torsie : 1,5 - 6 Ncm
Irrigatie snelheid : max. 125 ml/min
Spanning : 100-240 volt

 

Handstukken

De Servotronic 3 is leverbaar met een ruime keuze aan boorhandstukken. Zowel recht als gebogen, kort en lang en met diversen hoeken. Zie de afbeelding onderaan dit bericht voor de verschillende mogelijheden.

Dus bent u opzoek naar een boor unit voor de polikliniek of de OK, neem dan gerust contact met ons op, en bekijk de mogelijkheden van de Servotronic 3. 
 

 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×