Probeer de S Guide en Quicktrach I en II tijdens NVAM congres

Home > Aktueel

Probeer de S-Guide en Quicktrach I en -II tijdens het 35e NVAM congres

 
19 januari vindt het 35e Nationaal Anesthesiecongres plaats in de Reehorst te Ede. Tijdens het NVAM congres worden de S-Guide en de Quicktrach I en -II van VBM gedemonstreerd door Joanna Geerlings en Jennie Overbosch, productspecialisten bij Endomed. 
 
De S-guide is een introducer met een unieke vormgeving, waardoor deze ideaal is om in te zetten bij een moeilijke intubatie. De flexibele, atraumatisch tip in combinatie met de mogelijkheid de S-Guide in elke gewenste vorm te buigen maakt dit mogelijk. De Quicktrach I en -II zijn in een CICO situatie bijzonder geschikt om via een één-staps procedure een snelle toegang tot de luchtweg te verkrijgen door percutane cricothyrotomie. De steriele set wordt  compleet geleverd, inclusief swiffel, velcro halsband en cuffspuit (Quicktrach II) en is direct klaar voor gebruik.
 
Heb jij interesse om deze producten voor de moeilijke luchtweg uit te proberen op een fantoom? Je bent welkom op de stand van Endomed. Je kunt gewoon inlopen en deelnemen of een vraag stellen aan Joanna en Jennie. 

Zeker de moeite waard om te komen kijken. Kijk hier voor het hele programma of schrijf je hier in.

 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×