Maak kennis met peter en carisia

Home > Aktueel


Maak kennis met Peter en Carisia

 
Net terug van een trainingssessie bij VBM Medizintechnik in Duitsland: Peter Smit en Carisia Trommel. Ze zijn direct opgenomen in de VBM-familie en werden mede verwelkomt door de oprichter Volker Bertram. Dat VBM niet stil zit, is wel meteen duidelijk geworden. Naast de nieuwe producten I-Bougie en Tourniquet Touch wordt er hard gewerkt aan mooie innovaties waar we jullie van op de hoogte blijven houden.
 

 

Op de foto van links naar rechts: Thomas Semmel (VBM), Peter Smit, Niels van Amerongen, Carisia, Volker Bertram (VBM), Pierre Julien (VBM).
 
Beide productspecialisten zijn onlangs gestart bij Endomed en volgen daarmee Jennie Overbosch en Joanna Geerlings op. Je kunt bij hen terecht voor:
  • Bloedleegte producten (VBM)
  • Beademings producten (VBM) 
  • Spoedeisende hulp producten (VBM)
  • Drukinfusor en drukinfusiemanchetten (VBM)
  • Connectoren en siliconen slangen (VBM) 
  • Pediatrie producten (VBM) 
  • Rhys Davies Exsangiunator (Dellner Woodville)

Peter Smit begon ooit als verpleegkundige en volgde een opleiding anesthesie verpleegkundige. Na ruim 10 jaar detacheringswerk in verschillende ziekenhuizen, was hij werkzaam als Accountmanager Critical Care en Vascular Access bij Smiths Medical en vervolgens in een zelfde functie bij Teleflex met Welch Allyn-Producten. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en denk deze bij Endomed te vinden. Als productspecialist wil ik ervoor zorgen dat Endomed een belangrijke partner is en blijft voor klanten. Ik denk met VBM succesvol te kunnen zijn en de komende jaren te kunnen groeien.”

Carisia gaat zich bij Endomed richten op bloedleegte- en beademingsproducten van VBM. Met haar achtergrond op de Intensive Care in het ziekenhuis, weet zij goed waar de behoefte ligt van de klant en wat een passende oplossing is voor wat de klant zoekt. “Ik heb voor Endomed gekozen, omdat het een organisatie is waar de lijnen kort zijn en je out-of-the-box mag denken. Dit is prettig voor de klant. Ook werk je in een kleiner team en werk je samen aan succes, dat spreekt mij aan!”.

 


 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
>
 
 
* Verplichte velden

×