Joanna Geerlings product specialist endomed

Home > Aktueel

Joanna Geerlings gestart als Product Specialist bij Endomed


Deze maand is het Endomed team uitgebreid met een nieuwe Product Specialist. Joanna Geerlings gaat zich focussen op bloedleegte en airwaymanagement. Hiervoor zal ze uitgebreid getraind gaan worden bij onze partner VBM Medizintechnik. "Met haar brede ervaring en enthousiasme is Joanna een goede aanvulling op ons team!", volgens Niels van Amerongen, Managing Director bij Endomed.
 

 


Joanna heeft een achtergrond in Sport, Gezondheid & Management en een brede ervaring opgedaan bij diverse bedrijven gericht op medische hulpmiddelen. "Expertise, kwaliteit en persoonlijkheid staan bij mij voorop", zegt Joanna Geerlings. "Endomed combineert deze drie peilers in een enthousiast team en dat is voor mij de ideale match!
 
Mocht je meer willen weten over het productportfolio of kennis willen maken, neem dan contact op met Joanna of één van onze andere productspecialisten? Bezoek onze contactpagina voor meer informatie.

 


 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×