Even voorstellen: stagiaire Yara

Home > Aktueel

Even voorstellen: stagiaire Yara


Endomed heeft er een nieuwe collega bij. Stagiaire Yara Vogels zal de komende maanden het team komen versterken op het gebied van (online) communicatie. Yara volgt de opleiding Communicatie aan de Fontys Economische Hogeschool In Tilburg en gaat bij ons haar afstudeerstage doen. Ze stelt zich graag even aan jullie voor.

Mijn naam is Yara Vogels, ik ben 20 jaar en ik kom uit Heesch. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn studie en hoop deze over een half jaar af te ronden. In dit half jaar ga ik mij bezig houden met verschillende aspecten van online communicatie. Ik zal daarom onderzoek gaan doen naar hoe Endomed haar doelgroep online kan bereiken en welke online communicatiemiddelen daar geschikt voor zijn. Daarom hierbij alvast een belangrijke vraag: Wat zouden jullie graag anders zien op de website van Endomed? Hebben jullie tips? Zet even je reactie op LinkedIn of stuur een persoonlijk bericht naar Endomed, want tips en ideeën zijn meer dan welkom! Daarnaast ga ik ook nog aan de slag met de social mediakanalen van Endomed. Mijn voorkeur en specialisme ligt dan ook bij online communicatie.

Verder ben ik persoonlijk een grote fan van tijdschriften en magazines. Hierdoor doe ik vrijwilligerswerk als redactielid van het clubmagazine van voetbalvereniging HVCH uit Heesch.

Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop enorm veel te leren.

Wij wensen Yara veel succes toe met haar afstudeerstage bij Endomed! 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
>
 
 
* Verplichte velden

×