Endomed verhuist van Didam naar Uden

Home > Aktueel

Endomed verhuist van Didam naar Uden


Didam, 9 september 2016

Na ruim 30 jaar gaat Endomed verhuizen van het Gelderse Didam naar het Brabantse Uden. Een moeilijke maar ook belangrijke stap in de transitie die we doormaken van medische groothandel naar specialist en partner in medische hulpmiddelen.
 
We zijn straks goed bereikbaar vanuit alle Nederlandse en Belgische regio’s waar we voor werken. Uden is een mooie centrale locatie en ligt bovendien dichtbij het Ziekenhuis Bernhoven, waar we al goed mee samenwerken.

Manier van werken

Ons nieuwe bedrijfspand wordt helemaal aangepast aan onze manier van werken volgens ISO standaarden. De teams zitten bij elkaar in een open omgeving, zodat de samenwerking optimaal is en we snel kunnen inspelen op veranderingen bij onze klanten. We proberen steeds meer principes van het agile werken toe te passen, wat ook aanpassingen vraagt van de behuizing. Zo hebben we een belangrijke plek ingeruimd voor ons bord met lopende projecten waar we regelmatig voor staan om de laatste ontwikkelingen te bespreken.

Trainingen en workshops
 
Er komen ook meer mogelijkheden voor trainingen en workshops. “Onze klanten vragen steeds meer om samenwerking in plaats van een pure leverancier of groothandel”, zegt Niels van Amerongen, managing director van Endomed. Hij vervolgt: "Naast de trainingen die we regelmatig op locatie in een ziekenhuis of op een evenement verzorgen, kunnen we nu ook klanten op onze eigen locatie ontvangen voor meer gerichte trainingen. Hier zullen we in 2017 verder mee aan de slag gaan."

De verhuizing zal op 1 november voltooid zijn, we verwelkomen u daarna graag in ons nieuwe pand!

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×