Endomed introduceert nieuwe mobiele operatietafel

Home > Aktueel

Endomed introduceert nieuwe mobiele operatietafel


Endomed, specialist in medische hulpmiddelen en exclusieve dealer van Schaerer Medical in de Benelux, introduceert een nieuwe mobiele operatietafel. De Schaerer AXIS 350 is een betrouwbare nieuwe mobiele operatietafel die voldoet aan alle moderne eisen. 

 

De bediening van de tafel kan naast de bekabelde handbediening ook via een Wireless BlueTooth handbediening gedaan worden. Middels deze handbediening zijn ook voorkeursposities van het tafelblad vast te leggen voor de diverse specialismen en specialisten. De tafel bevat tevens een uniek noodsysteem, zodat bij accu en stroomuitval de tafel nog steeds te bedienen is en 100% inzetbaar is. 

 

Het Zwitserse bedrijf Schaerer Medical bestaat 125 jaar en staat voor degelijkheid en kwaliteit. Het bedrijf heeft een ruime ervaring op het gebied van mobiele operatietafels. De mobiele tafel kan op wielen geplaatst worden, waardoor deze eenvoudig te positioneren is in de operatiekamer. Opstelling onder het plenum voor specifieke zaken is eenvoudig te realiseren. Ondanks dat de tafel te verrijden is en heel flexibel in gebruik, bevat de Schaerer AXIS 350 wel de stabiele eigenschappen van een vaste operatietafel. 

Schaerer AXIS 350 mobiele tafel

De Schaerer AXIS 350 is inzetbaar voor alle chirurgische toepassingen en heel eenvoudig om te bouwen voor diverse ingrepen. Daarnaast is de operatietafel ook zeer geschikt voor de zwaardere patiënt en kan een belasting aan tot wel 450 kilo. “De combinatie van Zwitsers vakmanschap met de betrouwbaarheid resulteert in een lange levensduur van de tafel en maakt het een aantrekkelijke keuze op basis van kosteneffectiviteit”, aldus Joop van der Peijl, product specialist bij Endomed.

 

Voor meer informatie over de Schaerer AXIS 350 of het downloaden van de productspecificaties ga naar de productpagina of neem contact op met onze productspecialist Joop van der Peijl via j.vanderpeijl@endomed.nl.

De nieuwe operatietafel is tevens in het echt te bewonderen op de stand van Schaerer Medical tijdens MEDICA in Düsseldorf van 13 tot en met 16 november 2017 in Hal 13 Booth A34.
Schaerer AXIS 350

 

 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×