Endomed breidt uit met nieuwe serie rontgen doorlaatbare tafels

Home > Aktueel

Endomed breidt uit met nieuwe serie röntgen doorlaatbare tafels van Stille


Endomed BV voegt, met de Medstone Surgical Imaging tafels van het merk Stille, meer verschillende soorten röntgen doorlaatbare tafels toe aan het assortiment.

Endomed is al jarenlang partner van Stille en distributeur in Nederland. Voor de service en het onderhoud is Endomed exclusief gecertificeerd. Stille is een Zweeds bedrijf met 170 jaar ervaring in de medische wereld. Naast de Stille ImagiQ2 tafel, is er nu een 2e lijn imaging tafels, waardoor Endomed nog beter aan de vraag kan voldoen in dit segment.

De Medstone Surgical Imaging tafels hebben bladen van carbon, wat zorgt voor optimale röntgen doorlaatbaarheid. De excentrisch geplaatste kolom geeft een optimale toegankelijkheid voor de C-boog. Omdat er minder straling nodig is, is het veiliger voor patiënt en medewerker. Er is minder sprake van verstrooiing van röntgenstraling. De producten van Stille vertegenwoordigen betrouwbaarheid en kwaliteit en zijn voorzien van Zweedse technologie. De nieuwe Medstone tafels dragen bij aan de efficiëntie in de diverse behandelafdelingen.

Voor diverse specialismen is een specifiek tafelblad te kiezen. We onderscheiden de volgende segmenten:
  • Pijnbehandeling
  • Urologie
  • Gynaecologie
  • Endoscopie (ERCP-behandeling)
  • Eenvoudigere vaatchirurgie (bijvoorbeeld bij plaatsing van pacemakers)
Medstone Surgical Imaging tafels
De tafels zijn relatief eenvoudig te bedienen, aantrekkelijk geprijsd en mobiel. Het tafelblad kan tot 5 soorten bewegingen maken en kan in lengte en breedte lineair verplaatst worden. Diverse keuzes in bewegingen kunnen in de tafel ingebouwd worden. 
 

Wil je graag meer informatie over de Medstone Surgical Imaging tafels? Neem dan contact op met Joop van der Peijl, productspecialist bij Endomed via j.vanderpeijl@endomed.nl. Of kijk op onze productpagina voor meer informatie. 

 

 

 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×