Endomed breidt team uit met twee nieuwe productspecialisten

Home > Aktueel

Endomed breidt team uit met twee nieuwe productspecialisten


Het team van Endomed BV is onlangs uitgebreid met twee nieuwe productspecialisten. Jennie Overbosch en Sjoukje van der Horn zijn sinds kort gestart.

Beide productspecialisten hebben een achtergrond als operatieassistent en/of anesthesiemedewerker. “Bij de uitbreiding van het team hebben we gekeken naar kwaliteiten die aansluiten bij onze visie”, aldus Niels van Amerongen, Managing Director bij Endomed. “Persoonlijk contact en specialistische kennis vinden wij belangrijk. Ik heb er vertrouwen in dat Sjoukje en Jennie goed in het Endomed team passen.”
 

Jennie gaat zich volledig richten op het innovatieve en specialistische productassortiment van VBM Medizintechnik GmbH. Endomed is exclusief distributeur van de kwalitatief hoogwaardige producten van VBM Medizintechnik in Nederland. Denk hierbij aan airway management-, bloedleegte- en aanvullende anesthesieproducten. Om zich het merk eigen te maken heeft Jennie een intensieve training gevolgd in Sulz am Neckar in Duitsland en heeft ze kennisgemaakt met het familiebedrijf. Zij zal samen met Ad de Waart een team vormen. “Ik heb bewust gekozen voor een overstap naar Endomed, omdat het een Nederlands bedrijf is waarbij kwaliteit belangrijk is, evenals een persoonlijke benadering. Een bedrijf dat producten aanbiedt omdat ze een meerwaarde hebben voor de zorg en voor de patiënt. Ik heb er zin in om deze uitdaging aan te gaan en in een kleiner, hecht team mijn aandeel te leveren”, zegt Jennie Overbosch, product specialist bij Endomed.
 

Sjoukje is verantwoordelijk voor het chirurgisch instrumentarium en de apparatuur van Medicon eG. Medicon is een internationaal bekende speler in de markt en actief in 120 landen met een kwalitatief hoogstaand portfolio van ongeveer 35.000 producten. Op het gebied van onder andere KNO en plastische chirurgie onderscheidt Medicon zich duidelijk t.o.v. de concurrentie. Als enige producent zijn bijna alle producten van Medicon 'Made in Germany'. Zij volgt Arlette van Baardwijk op die een volgende stap in haar carrière heeft gezet bij Johnson & Johnson Medical B.V. Ook Sjoukje zal een training gaan volgen bij Medicon om de producten en het bedrijf te leren kennen en daarmee haar expertise te kunnen delen met (potentiële) klanten. “Endomed voelde voor mij meteen goed”, aldus Sjoukje van der Horn, product specialist bij Endomed. “Een jong, persoonlijk bedrijf met een grote diversiteit aan medische producten, een groot netwerk en een gedreven, enthousiast team. Ik heb ontzettend veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.”

​Wil je graag in contact komen met Jennie, Sjoukje of één van onze andere productspecialisten? Bezoek dan onze contactpagina voor meer informatie.

 

 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×