Endomed aanwezig op het jubileumcongres van de LVO

Home > Aktueel

Endomed aanwezig op het jubileumcongres van de LVO


A.s. donderdag 9 en vrijdag 10 maart staan wij met onze stand op het Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO) congres in Ede. In de Reehorst zijn wij te gast tijdens het 40-jarig jubileum van de LVO waar wij u graag meer vertellen over onze producten. Onze productspecialisten adviseren u over de bloedleegte producten van VBM en de chirurgische instrumenten van Medicon.

Waarom de bloedleegte producten van VBM?

Op het congres besteden wij extra aandacht aan de bloedleegte producten van VBM omdat er steeds meer vraag is naar disposable manchetten. In de ziekenhuizen wordt steeds meer nadruk gelegd op de hygiëne, mede door de komst van de deskundige infectiepreventie binnen de ziekenhuizen. Endomed heeft zich gespecialiseerd in de bloedleegte en we laten graag ons uitgebreide assortiment disposable bloedleegte manchetten zien. Onze productspecialist Ad de Waart kan u voorzien van informatie over de bloedleegte producten van VBM.Waarom de chirurgische instrumenten van Medicon?

Daarnaast zal er ook de nadruk gelegd worden op de chirurgische instrumenten van Medicon. Medicon is een gerenommeerd merk voor chirurgisch instrumentarium. Buiten de standaard instrumenten als scharen, naaldvoerders en pincetten etc. heeft Medicon ook een uitgebreid specialistisch aanbod gericht op KNO-, plastische-, kaak-, en cardiochirurgie. Door onze jarenlange ervaring met chirurgische instrumenten hebben we alle kennis in huis. Wat ons nog meer uniek maakt zijn de korte lijnen met onze productspecialist. U heeft één centraal aanspreekpunt, zodat u ons altijd kan bereiken. Daarnaast hanteren wij korte levertijden en scherpe prijzen. Onze productspecialist Arlette van Baardwijk, voormalig operatie-assistent, voorziet u graag van informatie en of advies. Kortom kom naar onze stand een neem vrijblijvend een kijkje in de uitgebreide pakketten van Medicon.Verrassing!

Ten slotte hebben wij een leuke verrassing voor u in petto. We gaan namelijk een wedstrijd organiseren waar iedereen aan mee mag doen en waarmee je een geweldige prijs kunt winnen. We verklappen nog niets over de wedstrijd, maar zien jullie graag bij onze stand. Tot dan!

                                                              ​                              

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
>
 
 
* Verplichte velden

×