Demonstratie en training spoedeisende hulp op eRIC 2016

Home > Aktueel

Demonstratie en training spoedeisende hulp op eRIC 2016 


Didam, 2 mei 2016

Op 2 juni opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten op vliegveld Twenthe. Drie dagen lang is de voormalige vliegbasis bij Enschede hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten.

Endomed komt met een breed pakket op het gebied van Spoedeisende hulp van het merk VBM. Tijdens de expo worden vaardigheden getraind en getoond op het gebied van spoedconiotomie en de supraglottische luchtweg.

iLTS-D

De allernieuwste ontwikkelingen worden getoond, zoals de iLTS-D. Dit is een supraglottisch divice om blind een snelle veilige luchtweg te creëren met de toepassing om eventueel daarna een endotracheale tube via het device te plaatsen.

Verder vind u bij ons nieuwe oplossingen m.b.t. spoedconiotomie zoals de Surgicric l, ll en lll. De VBM Pelvic sling is een zeer gewaardeerd product in het buitenland en wordt nu ook in Nederland gepromoot.

Als relatie van Endomed kunt u zich gratis aanmelden voor de eRIC, we hopen u dan te ontmoeten op een van onze trainingen of demonstraties!

Aanmelden eRIC >>
 
 
 

Download documentatie


Bedankt voor uw interesse in de producten van Endomed BV.

Wij vragen u vriendelijk om uw e-mailadres in te vullen en de gewenste brochure te selecteren. Vervolgens ontvangt u direct de geselecteerde brochure middels een PDF in uw Inbox.

We willen u graag van dienst zijn!

Met vriendelijke groet,
Endomed BV

Selecteer uw gewenste brochure:

* E-mailadres
* Documentatie
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
 
 
* Verplichte velden

×